Elkészítés: A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd bevagdossuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a hűtőbe helyezzük egy kicsit állni.
A burgonyát, a paradicsomot, a paprikát és a vöröshagymát karikákra vágjuk.
A hús mindkét oldalát serpenyőben megsütjük, majd tálba helyezzük.
A vöröshagymát, a paradicsomot, a paprikát, a szétnyomott fokhagymát olajon megpirítjuk, majd kis köménnyel és pirospaprikával ízesítjük. Ráhelyezzük a karikára vágott burgonyát, azután felöntjük 2 dl vízzel.
Az egészet tálba helyezett húsra tesszük, lefedjük, azután 180 C-fokon körülbelül 70 percig sütjük, a végefelé levesszük a fedőt, és kicsit megpirítjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.