Elkészítés: A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd bevagdossuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a hűtőbe helyezzük egy kicsit állni.
A burgonyát, a paradicsomot, a paprikát és a vöröshagymát karikákra vágjuk.
A hús mindkét oldalát serpenyőben megsütjük, majd tálba helyezzük.
A vöröshagymát, a paradicsomot, a paprikát, a szétnyomott fokhagymát olajon megpirítjuk, majd kis köménnyel és pirospaprikával ízesítjük. Ráhelyezzük a karikára vágott burgonyát, azután felöntjük 2 dl vízzel.
Az egészet tálba helyezett húsra tesszük, lefedjük, azután 180 C-fokon körülbelül 70 percig sütjük, a végefelé levesszük a fedőt, és kicsit megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.