A káposztát jól átmossuk és apróbb darabokra vágjuk. A kolbászt felkarikázzuk, a burgonyát vékony szeletekre vagdossuk.
Egy serpenyőben kevés zsírt hevítünk, a hagymát megpirítjuk pár karika kolbásszal és rátesszük a káposztát. Ízesítjük és kb félóráig pároljuk.
A sütőt 200°C - ra előmelegítjük. A burgonyát, a káposztát és a kolbászt összeforgatjuk és egy tűzálló tálba terítjük. Kb 1 dl vizet öntünk rá és a tetejét kirakjuk a szalonnacsíkokkal.
Alufóliával lefedjük, így sütjük kb 50 percig, majd a fóliát eltávolítjuk és felső sütésre kapcsolva egy kicsit rápirítunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.