Elkészítés: A spagettitésztát sós vízben harapósra főzzük. Egy kisebb méretű tepsit margarinnal kikenünk.
Az étolajon a felkarikázott virslit néhány percig a zúzott fokhagymával együtt sütjük, majd meghintjük pirospaprikával, és alaposan elkavarjuk. A tejfölben elkavarjuk az egész tojást, beletesszük az ételízesítőt, a borsot. A tészta felét a tepsibe simítjuk, beterítjük a virslivel, majd meglocsoljuk a tejföl felével, és szórunk rá sajtot is. Kb. ennek is a felét.
Ezután a tészta másik felét rátesszük, és a maradék tejföllel meglocsoljuk, rászórjuk a reszelt sajtot, a maradék margarint apró darabokban szétszórjuk a tetején.
200 fokos sütőben pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.