Egy lábasban ( kb. 22 cm átmérőjű) a tejet felforraljuk, majd folyamatos keverés mellett beleszórjuk a búzadarát, majd ízlés szerint a mazsolát és a vanília aromát. Lassú tűzön főzve addig keverjük, amíg jól besűrűsödik. (Ezután ne keverjük!)
Amikor kihűlt, a szélét késsel meglazítjuk, és kiborítjuk egy tálcára. Vizes késsel feldaraboljuk kb. 5x3 cm-es darabokra. Szokásos módon - akár a rántott húst -bepanírozzuk, és lassú tűzön aranysárgára sütjük.
Ha elkészült, porcukorral megszórva, esetleg vanília pudinggal leöntve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.