Langyos tejben a cukorral futtassuk meg az élesztőt, közben a margarint olvasszuk fel. A lisztbe tegyük bele az élesztőt, a felolvasztott, majd lehűtött margarint, a maradék tejet, a cukrot, a tojássárgáját és a sót. A tésztát jól dolgozzuk össze, majd hagyjuk kelni. A megkelt tésztát öntsük egy kizsírozott tepsibe, és kicsit hagyjuk tovább kelni. A túrót keverjük össze a cukorral és egy kevés tejjel, kenjük rá a tésztára, szórjuk meg a felszeletelt rebarbarával és az összedolgozott lisztes cukros vajjal. Süssük kb. 25 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.