Elkészítjük a tölteléket: az almát és a birsalmát megmossuk és lereszeljük, majd megpároljuk a fűszerekkel és a mézzel. Ezután kihűtjük. (A méz mennyiségét ízlés szerint lehet változtatni.)
A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, majd 3 egyenlő részre osztjuk.
Az első lapot a kinyújtás után megszórjuk darált dióval, és a töltelék felét halmozzuk.
A második lapot is igyekezzünk az első lap méretére nyújtani. Ezt is megszórjuk darált dióval és rákenjük a maradék tölteléket.
Erre kerül a harmadik lap, amit enyhén felvert tojásfehérjével kenünk meg. Ezután villával a tetejét jól megszurkáljuk. Közepes hőmérsékleten (előmelegített sütőben 160 fokon) világosbarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.