A csirkecombokat olajozott tepsibe helyezzük, majd ételízesítővel és borssal fűszerezzük.
1 dl vizet és a bort a tepsibe öntjük, és fóliával letakarjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és további 30 perc alatt ropogósra sütjük combokat.
A káposztát vékony, körülbelül 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk, és egy teflonos edénybe helyezzük. Egy kevés olajat öntünk rá és megsózzuk. Amikor fonnyadni kezd a káposzta, hozzáadjuk a cukrot, az őrölt köményt és az ecetet, majd a maradék vizet. A káposztát fedő alatt puhára és aranybarna színűre pároljuk, és tálaláskor a csirke mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.