Elkészítés: A tésztához valókat a liszt és a sütőpor kivételével egy nagyobb keverőtálba tesszük, és géppel 7-8 percig keverjük, ezután beleszitáljuk a lisztet és a sütőport.
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Egy 26 cm-es kapcsos formát sütőpapírral kibélelünk, a tésztát belesimítjuk, és kb. 10-12 percig elősütjük.
Ez idő alatt a krémet elkészítjük. Egy keverőtálba összekeverjük az összes hozzávalót, géppel keverünk rajta 1-2 percet.
Az elősütött tésztát kivesszük, várakozás nélkül rákanalazzuk és elsimítjuk rajta a sajtkrémet, majd a málna- és eperszemekkel teleszórjuk a tetejét, visszatoljuk a sütőbe, és kb. 40 perc alatt készre sütjük.
Kihűtjük, majd a hűtőbe tesszük dermedni. Csak pár óra dermedés után szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.