Elkészítés: Rétestésztát gyúrunk a liszt, élesztő, zsír, tej, só és bors felhasználásával. Jól kidolgozzuk és vékonyra kinyújtjuk. Rákenjük a darált tepertőt, sózzuk, borsozzuk, és az egészet felcsavarjuk, mint egy tekercset. Nyújtófával ellapítjuk, felezve összehajtjuk. A nyújtást és felezést háromszor ismételjük meg, 1/2 óra pihentetéssel.
Végül 2 cm vastagra kinyújtjuk, tetejét berácsozzuk, tojással megkenjük, megszórjuk köménymaggal, s közepes szaggatóval kiszúrjuk. Erős, egyenletes tűznél 15 percig sütjük. Nem szabad lassan sütni, mert kiszárad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.