Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. A ribizlit megmossuk, villa segítségével lehúzzuk a száráról a szemeket, és félretesszük.
Összekeverjük a lisztet, az eritritet és a sütőport. Hozzáadjuk a tejet, a tojást, az olajat és a citrom lereszelt héját. Csomómentesre dolgozzuk a masszát, majd a papírkapszlival bélelt muffinformákat 3/4 részig megtöltjük a tésztával. (Ebből az adagból 24 db-ot tudunk megtölteni.)
A kimért tésztába szórjuk a ribizliszemeket, amelyeket nem kell lisztbe forgatni, nem süllyed le a tészta aljára a gyümölcs.
A forró sütőbe tesszük, majd 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük, tűpróbával ellenőrizzük. A kihűlt süteményekről levesszük a papírokat és porcukorral vegyített vaníliás cukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.