A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögtetjük. Közben megforrósított vajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát, majd 2 perc párolás után a megtisztított zöldborsót. Kevés sós vizet aláöntve megpároljuk, majd a fedőt levéve, zsírjára sütjük. Belekeverjük a tésztát, frissen vágott petrezselyemmel meghintjük. A kicsontozott hússzeleteket kiveregetjük, sóval, borssal bedörzsöljük. Lisztbe mártjuk, majd kevés, megforrósított olajon mindkét oldalon ropogósra sütjük. A serpenyőből kivesszük, itatósra helyezzük. A zsiradékot kiöntjük, a serpenyőbe öntjük a tejszínt és felforraljuk. Belereszeljük a sajtot, borssal fűszerezzük és addig főzzük, amíg kissé besűrűsödik. Visszatesszük a hússzeleteket és összemelegítjük. A rokfortos sertéskarajt a zöldséges tésztával körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.