A csirkecombokat sóval és borssal befűszerezzük. A zöldségeket tisztítás után hasábokra, a burgonyát karikára vágjuk. A burgonyákat bő sós vízben megfőzzük.
Veszünk egy sütőzsákot és megszórjuk a liszttel, majd belerakjuk a csirkecombokat, a zöldségeket, és a petrezselymet, majd lezárjuk. Az egyik végét a zacskónak kivágjuk, hogy a gőz távozni tudjon. 180 fokos sütőbe toljuk, és 35-40 perc alatt ropogós pirosra sütjük. Amikor majdnem kész, kivágjuk és szétvágjuk a sütőzacskót, hogy a teteje is megpiruljon.
A megfőtt burgonyák levét leöntjük, burgonyatörővel összetörjük mindkettőt. Az édesburgonyát 5 dkg vajjal, és egy csipet szerecsen dióval habosra kikavarjuk. A burgonyát forró tejjel, és vajjal, csipet szerecsen dióval krémesre keverjük. Együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.