A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és annyi sós vízben, amennyi ellepi, puhára főzzük, majd leszűrjük.
Egy mélyebb tűzálló tálban (esetleg jénaiban) hozzáadjuk a vajat, a tejet, sózzuk, borsozzuk, ráreszeljük a szerecsendiót, majd merülő turmixszal habosra, de nem túl lágyra keverjük.
Beleadagoljuk a reszelt sajt nagyobb részét, ha kell, még hígítjuk tejjel, és összedolgozzuk.
Sütőben átmelegítjük, tálaláskor megszórjuk a maradék reszelt sajttal. Párolt és főtt húsok, halak remek körete.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.