A karfiolt alaposan megmossuk, papírtörtlővel leitatjuk a vizet, majd rózsákra szedjük. Forró sós vízben roppanósra főzzük 4-5 perc alatt. Leszűrjük, lecsepegetjük.
A tejfölt összekeverjük a tojással és a reszelt sajttal. Sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval megsózzuk.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, majd belerakjuk a karfiolt, meglocsoljuk a tejfölös-sajtos szósszal.
Előmelegített sütőben, 180 fokon, kb. 20-25 perc alatt összesütjük. Ekkor kihúzzuk a sütőből, megszórjuk a reszelt mozzarellával és parmezánnal, és további kb. 10 percig sütjük, amíg a sajt megpirul a rajta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.