A szójaszószt összekeverjük a citromlével, a meghámozott, átnyomott fokhagymával és egy kevés borssal. Az így kapott pácba tesszük a megmosott, szárazra törölt csirkecombokat, lefedjük alufóliával, és a hűtőbe rakjuk 20-30 percre.
A meghámozott, cikkekre vágott burgonyát összeforgatjuk 1 ek olívaolajjal, valamint egy kevés sóval, és tepsibe tesszük. A csirkecombokat egy másik tepsibe rendezzük el, meglocsoljuk a páccal, és a megmaradt olívaolajjal. Mindkét tepsit 200 fokos sütőbe rakjuk 45-50 percre. A húst közben meglocsoljuk néhányszor a pecsenyelével.
A mártogatóshoz összekeverjük a csilipelyhet a megtisztított, felaprított hagymát, a kimagozott, kierezett, felaprított csilit, az olívaolajat, ízlés szerint sót, a borecetet és a durvára vágott koriandert. Ezzel és az édesburgonyával kínáljuk a ropogósra sült csirkecombokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.