A szójaszószt összekeverjük a citromlével, a meghámozott, átnyomott fokhagymával és egy kevés borssal. Az így kapott pácba tesszük a megmosott, szárazra törölt csirkecombokat, lefedjük alufóliával, és a hűtőbe rakjuk 20-30 percre.
A meghámozott, cikkekre vágott burgonyát összeforgatjuk 1 ek olívaolajjal, valamint egy kevés sóval, és tepsibe tesszük. A csirkecombokat egy másik tepsibe rendezzük el, meglocsoljuk a páccal, és a megmaradt olívaolajjal. Mindkét tepsit 200 fokos sütőbe rakjuk 45-50 percre. A húst közben meglocsoljuk néhányszor a pecsenyelével.
A mártogatóshoz összekeverjük a csilipelyhet a megtisztított, felaprított hagymát, a kimagozott, kierezett, felaprított csilit, az olívaolajat, ízlés szerint sót, a borecetet és a durvára vágott koriandert. Ezzel és az édesburgonyával kínáljuk a ropogósra sült csirkecombokat.
2025.01.27.
2024.09.02.
2025.01.27.
2024.09.02.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.