A finomlisztet összekeverjük a burgonyakeményítővel, majd munkalapra szitáljuk. Hozzáadjuk a porcukrot, a sót és a rozmaringot. A halom közepébe tesszük a tojássárgáját, és gyorsan összegyúrjuk a feldarabolt vajjal. Folpakba tekerjük, és a hűtőben 1 órán át pihentetjük.
Liszttel meghintett munkalapon a tésztát kb. 3 mm vastagra nyújtjuk, és 25 korongot szaggatunk belőle. Sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük őket, és 170 fokra előmelegített sütőben 5-10 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.