Megtisztítjuk, és félbevágjuk a pulykaszárnyakat. Az étolajjal összekeverjük a sót, a frissen őrölt borsot, és a felaprított friss rozmaring leveleket, majd jól bedörzsöljük velük a húsokat. A szárnyakat egy magas falú tepsibe rakjuk, meglocsoljuk a maradék fűszeres olajjal, majd fóliával letakarva 150 ºC-os sütőben kb. fél óráig pároljuk.
Amikor a hús megpuhult, levesszük a fóliát, mellé szórjuk a karikára vágott hagymát, és a sütőt 200 ºC-ra állítva pirosra sütjük a szárnyakat. Sütés közben pecsenyelével locsoljuk a szárnyakat hogy jobban piruljanak.
Amikor elkészültek a szárnyak, a sült hagymakarikákat a tetejükre kanalazzuk, meglocsoljuk tejföllel, és néhány percre visszatesszük a sütőbe, hogy a tejföl is rásüljön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.