Keverjük simára az olívaolajat a citromlé felével, a mézzel és a szójaszósszal.
A körtét mossuk meg, vágjuk négybe, magozzuk ki, majd szeleteljük fel. Locsoljuk meg a megmaradt citromlével. A fügéket is mossuk meg, vágjuk hosszában négyfelé, majd vékonyan szeleteljük fel. A sajtot morzsoljuk el.
Forgassuk össze a rukolaleveleket az olívaolajos-citromos öntettel. Osszuk szét négy tányérra, rendezzük el rajta a kétféle gyümölcsöt, majd szórjuk a salátára az elmorzsolt sajtot. Végül locsoljuk meg az egészet egy kis olívaolajjal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.