Elkészítés: A tejet elkeverjük a cukorral, ízlés szerint lehet több vagy kevesebb a cukor a keksztől függően, majd a hozzávalókat jól összekeverjük, hogy jól gyúrható masszát kapjunk, egyedül a tej adagolásánál figyeljünk, mert nem mindig vesz fel teljesen azonos mennyiséget, érdemes óvatosan, kisebb adagokban hozzáönteni.
Vizes kézzel apró tojásokat formálunk, aminek a közepébe tetszés szerint kerülhet mindenféle meglepetés finomság - nálunk most füge, meggy, csokoládé állt rendelkezésre -, ezeket apró darabokra vágjuk. Végül porcukorba hempergetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.