Elkészítés: A vöröshagymát lereszeljük, megpirítjuk a vaj és olaj keverékén. Ezután a kis kockákra vágott csirkemellet beletesszük, kicsit sütjük. Ráöntjük a paradicsomot, megfűszerezzük, egy kis cukrot rakunk bele, és megszórjuk ételízesítővel. Beletesszük a reszelt fokhagymát. Egy kis vizet adunk hozzá, összefőzzük. Összetörjük a paradicsomot, belenyomjuk a sajtot, felforraljuk. A tésztát kifőzünk enyhén sós vízben (ne túl puhára), leszűrjük, és rátesszük a mártásra. Összemelegítjük. Időnként kevergetve hagyjuk állni (kb. 20 percet), amíg magába szívja a tészta a szaftot. Tálalásnál megszórjuk reszelt füstölt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.