A csirkemelleket megmossuk, szárazra töröljük. Hosszában bevágjuk mindet, és szétnyitjuk. A szeleteket leterítjük folpakkal, és kissé kiklopfoljuk.
A közepükre halmozzuk a sajtkrémet, a széleket behajtjuk, majd feltekerjük. Egyenként alufóliába csomagoljuk a hústekercseket, és a hűtőbe tesszük 30 percre.
Azután meghempergetjük mindet a lisztben, a felvert tojásban,végüla zsemlemorzsában. Egy sütőtálcát tolunk a 200 fokos sütőbe, és felforrósítjuk. Serpenyőben felhevítjük az olajat, és aranyszínűre sütjük rajta a húsokat.
A forró sütőtálcára átszedjük mindet, és 20 percig sütjük. Forrón tálaljuk, a gerezdekre vágott citrommal. Friss saláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.