Elkészítés: A tésztát lobogó, sós vízben puhára főzzük. A tojások sárgáját a 2 dl tejföllel, 15 dkg reszelt sajttal, csipet sóval, őrölt borssal, reszelt szerecsendióval, kevés tejjel összekeverjük. A kolbászt apró kockára vágva hozzákeverjük a főtt, kis olajjal átforgatott, kissé kihűlt makarónihoz, majd belekeverjük a tojások felvert habját és az ízesített, tejfölös tojássárgák felét. Kivajazott formába öntjük a tésztát, és a maradék tejfölös tojássárgát a tetejére öntjük. 140 fokos sütőben 25-30 percig sütjük. Ha kisült, forrón a tetejére szórjuk a maradék reszelt sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.