A sajtos-magvas szivecskék elkészítéséhez a tészta hozzávalóit egy tálban összegyúrjuk, és egy órát pihentetjük.
Ezután lisztezett felületen kb. 4 mm vastagságúra nyújtjuk, és szívecske alakú kiszúróval kiszaggatjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk.
A tészta tetejét felvert tojással lekenjük, ízlés szerint díszítjük szezámmaggal és napraforgómaggal. 160 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.
Megjegyzés
Bármilyen formával kiszaggatható. Tésztája nagyon finom, ropogós, egyben omlós.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.