Elkészítés: A tojássárgákat elkevered a tejföllel, liszttel,
sóval, sütőporral. Felvered a tojásfehéreket, egy kanál citromlével
keményited, majd könnyedén a masszához kevered, aztán belesimitod egy kivajazott-lisztezett tepsibe, és megsütöd. A megsült tésztát egy nedves abroszra borítod, és feltekered. Hagyod igy hűlni amíg elkészíted a tölteléket: mindent összedolgozol a kolbászon kívül.
Majd kitekered a feltűrt lapot, megkened a töltelékkel, az első végére ráteszed a szál kolbászt, majd újra feltekered, és reszelsz rá egy kevés sajtot. Alufólia lapra gurítod, és még 10 percre visszateszed a sütőbe, hogy a sajt rápiruljon.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.