Elkészítés: A tojássárgákat elkevered a tejföllel, liszttel,
sóval, sütőporral. Felvered a tojásfehéreket, egy kanál citromlével
keményited, majd könnyedén a masszához kevered, aztán belesimitod egy kivajazott-lisztezett tepsibe, és megsütöd. A megsült tésztát egy nedves abroszra borítod, és feltekered. Hagyod igy hűlni amíg elkészíted a tölteléket: mindent összedolgozol a kolbászon kívül.
Majd kitekered a feltűrt lapot, megkened a töltelékkel, az első végére ráteszed a szál kolbászt, majd újra feltekered, és reszelsz rá egy kevés sajtot. Alufólia lapra gurítod, és még 10 percre visszateszed a sütőbe, hogy a sajt rápiruljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.