Elkészítés: A hagymát a vajon megpirítjuk, majd ezen átforrósítjuk a rizst, ezután hozzáöntjük a sört is, és kevergetjük. Amikor felvette a folyadékot, öntünk hozzá egy kis alaplevet. Így folytatjuk, míg a rizs megpuhul, és krémes marad. Belekeverjük a reszelt füstölt sajtot, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk kihűlni. Végül 1 tojást felverünk, és belekeverjük a kihűlt rizottóba.
Vizes kézzel diónyi golyókat formálunk, a közepébe mozzarellakockát teszünk. Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk. Forró, bő olajban aranysárgára sütjük. Forrón tálaljuk. Szobahőmérsékleten kiváló sörkorcsolya.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.