A sajtos-tejfölös pogácsa elkészítéséhez a tejet a cukorral meglangyosítjuk, belemorzsoljuk az élesztőt és hagyjuk felfutni.
Egy megfelelő méretű tálba rakjuk a többi hozzávalót: a lisztet, a réteslisztet, a margarint, a tojást, a sót és a tejfölt, majd ráöntjük a felfuttatott élesztőt és összegyúrjuk.
Ezután a tésztát kinyújtjuk úgy, hogy 2 cm magas legyen, majd 3 cm átmérőjű pogácsákat szaggatunk belőle.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, és kb. 1 órát állni hagyjuk. Tojássárgájával megkenjük a pogácsák tetejét és mindegyiket megszórjuk reszelt sajttal. 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.