A salsához felkockázzuk a paradicsomot és az uborkát, apróra vágjuk a lila hagymát, és felkarikázzuk az újhagymát. A csilipaprikát félbevágjuk, és miután kikapartuk a magjait, felaprítjuk. Egy tálba belenyomjuk a fokhagymát. Mellétesszük a zöldségeket, hozzáadjuk a bazsalikomot és koriandert. Megsózzuk, megborsozzuk, meglocsoljuk a lime levével, az olívaolajjal, és végül jól összekeverjük.
Grillrácson a tortillalap egyik oldalát megsütjük. A meggrillezett oldalak egyik felén elosztjuk egyenletesen a paradicsom salsát, a feta sajtot rámorzsoljuk, majd a töltelékre hajtjuk a tészta másik felét. Ügyelünk rá, hogy ne kerüljön túl sok töltelék a tésztalapokba, különben kipotyognak belőle a finom hozzávalók. A megtöltött tésztákat megkenjük az olívaolajjal, és 10-15 perc alatt aranybarnára grillezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.