A lisztet egy keverőtálba tesszük, megsózzuk, és hozzáadjuk a tojások sárgáit. A vajat és a sajtot belereszeljük.
A tejhez hozzáadjuk a cukrot, és 1-2 perc alatt összemelegítjük. Az élesztőt belemorzsoljuk a langyos tejbe, és felfuttatjuk.
Amikor az élesztő felfutott, beletesszük a keverőtálba, és az egészet összekeverjük. Összegyúrjuk, majd egy konyharuhával letakarva 1-1,5 órát pihentetjük.
Amikor megkelt a tészta, kinyújtjuk, és tetszés szerinti méretre szaggatjuk (kis méretű szaggatóval több pogácsát készíthetünk).
Előmelegítjük a sütőt, a kiszagatott pogácsákat pedig egy szilikonos sütőpapírra rakjuk, majd a tetejüket megkenjük egy kevés tojássárgájával, és ráreszeljük a sajtot. Addig sütjük, míg a sajt aranybarnára sül a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.