A sajttal töltött göngyölt csirke elkészítéséhez megmosott és szárazra törölt csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk és enyhén megsózzuk. A sajtot felkockázzuk.
Egy szelet bacont kiterítünk, ráfektetünk egy szelet csirkemellet, majd megkenjük a mustárral elkevert Piros Arannyal. A csirke tetejére helyezünk 2 kocka sajtot, majd a baconnel együtt feltekerjük, és ugyanígy elkészítjük a többit is.
A tekercseket tepsibe fektetjük, aláöntünk 1 dl vizet, majd fóliával lefedve 180 fokon 20 percig sütjük. Ezután eltávolítjuk a fóliát, és 200 fokon további 10 perc alatt készre sütjük. Salátával vagy ízlés szerinti körettel tálaljuk.
NÉZD MEGvideón, hogy készül a sajttal töltött göngyölt csirke:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.