A kekszet morzsásra törjük, és összedolgozzuk a megolvasztott vajjal. A masszát egy 12 darabos muffintepsi papírkapszlikkal bélelt mélyedéseibe nyomkodjuk.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük a vaníliás cukorral. A tejszínt is kemény habbá verjük.
A tojássárgájákat habosra keverjük a kristálycukorral. A krémsajtot elkeverjük a keményítővel és a cukros tojássárgájával, majd hozzáforgatjuk a tojásfehérjét- és a tejszínhabot. A masszát a vajas kekszalapra simítjük, majd 175 fokos sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. A muffinokat színes marcipántojásokkal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.