Elkészítés: Elkészítjük a túrókrémeket. Egyik felét beízesítjük 1 gerezd fokhagymával, csipet köménnyel, sóval, 1 teáskanál pirospaprikával, amennyiben szükséges, kevés tejföllel lazítjuk.
A másik felét ízesítjük aprított zöldhagymával, finomra vágott petrezselyemmel, finomra vágott csemege uborkával és sóval, ezt is lazíthatjuk tejföllel.
Leteszünk 1 sajtszeletet, ráteszünk egy réteg sonkát, ami megkenünk túrókrémmel, ráteszünk egy réteg vékonyra szelt kaliforniai paprikát.
Ezután jön a következő réteg a másik ízű túrókrémmel, és ezt karikára szelt póréval rakjuk meg. Így rétegezzük tovább. A legtetejére csak krémet kenjünk.
Az ötödik lapot 12 db egyforma cikkre vágunk. 12 db koktélparadicsomot elhelyezünk arányosan a tortánk szélén, és a sajtcikkeket közéjük helyezzük. További zöldségekkel fantáziadúsan kidíszítjük.
Ha maradt túrókrém és sonka, csinosan töltsük be sonkaszeletbe a krémet, és tegyük a torta köré.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.