Előkészítés: Az uborkát, a paprikát, a szárzellert, a paradicsomot, a káposztalevelet, az almát, a körtét, a narancsot megmossuk, értelemszerűen megtisztítjuk és felszeleteljük.
Elkészítés: A szeletelt zöldségeket-gyümölcsöket lazán összekeverjük, beletesszük az olívabogyót és szőlőszemeket is. Tányérra tesszük. A póréhagymát megtisztítjuk, fél karikákra vágjuk. A gombákat megtisztítjuk, felszeleteljük. Az olívaolajat felforrósítjuk, megfuttatjuk benne a pórét, rátesszük a gombát. Pár percig pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, és a salátára halmozzuk a levével együtt. Meglocsoljuk a balzsamecettel, és tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 292 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.