A felforrósított kukoricaolajban ropogósra pirítjuk a nagyobb darabokra vágott, megtisztított burgonyát. Ha nem elég puha, fedő alatt megpároljuk.
A megtisztított zöldséget puhára pároljuk a felforrósított vajon. Megsózzuk és megborsozzuk, majd összekeverjük a finomra vágott zöld fűszerekkel.
A karajszeleteket sóval és borssal fűszerezzük. Mindkét oldalukat 3-3 percig sütjük a felforrósított olajon. A szaftjával és a friss zöldségekkel tálaljuk.
2024.03.23.
2024.03.23.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.