A kétféle spárgát megtisztítjuk, mindkettőről letörjük az alsó, fás részt. A fehér spárga szárát zöldséghámozóval vékonyan le is hántjuk, végül mindkétfélét kétcentis darabokra felvágjuk.
A retket megtisztítjuk, felaprítjuk. Meghámozzuk a vöröshagymát, és nagyobb kockára vágjuk. Kevés zsiradékon dinszteljük, majd rádobjuk a spárgát és a retket, kicsit sózzuk, és együtt pároljuk.
Ha már kész, hozzákeverjük a leszűrt kukoricát is. Sóval, összevágott petrezselyem zöldjével és egy kis citromlével ízesítjük, jól összeforrósítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.