A húst kettévágjuk, a káposztátlegyaluljuk, a hagymákat felaprítjuk, a paradicsomotkisebb szeletekre vágjuk, a paprikákat pedig felkarikázzuk.
Egy nagy serpenyőbe olajat öntünk, ráhelyezzük a húst, mellérakjuk a krumplit, majd a hagymát, paprikákat, paradicsomot és káposztát.A serpenyőben összeforgatjuk a hozzávalókat.
A fűszerekkel megszórjuk az ételt, majd a söt felét ráöntjük.
Sztaniolpapírral letakarjuk, s a 180 C fokos (hőlégkeveréses) sütőbe rakjuk.
15 perc elteltével megfordítunk mindent. Ilyenkor érdemes újra fűszerezni, s ráönteni a maradék sört. Letakarjuk és további 15 percig sütjük.
Végezetül levehetjük a fóliát, és a 20 C fokon, grillezve készre leveszem a fóliát, s grill funkción (200 C fok) készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.