A megtisztított húst sózzuk és borsozzuk meg, majd süssük mindkét oldalukat 1-1 percig a felforrósított olajon. A citromot mossuk meg, a felét karikázzuk fel. A húst vegyük ki, tartsuk melegen. Pirítsuk meg a citromkarikákat a visszamaradt zsiradékon.
Forrósítsuk fel a vajat egy kisebb lábasban, adjuk hozzá a lisztet, és pirítsuk 20 másodpercig. Adjuk hozzá a tejet és a tejfölt, majd ízesítsük a mártást a mustárral és az ecetes tormával. Forraljuk 3 percig, majd adjuk hozzá a megmaradt citrom levét is. Tálaljuk a húst a mártással, a pirított citromkarikákkal és friss reszelt tormával. Sós vízben főtt burgonya és brokkoli illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.