A konyhakész húst megmossuk, és kockákra vágjuk. A felhevített olajon megpirítjuk a felaprított hagymát a köménymaggal együtt. Hozzáadjuk a húst, és megpirítjuk azt is. Hozzákeverjük a paradicsompürét, a pirospaprikát és a sört. A húst lefedve, kis lángon puhára főzzük. Ha túl sűrű, hozzáadunk még egy kis sört vagy vizet.
A végén sózzuk, borsozzuk, beleszórjuk a zsemlemorzsát, valamint az összezúzott fokhagymát. Alaposan összekeverjük, és még pár percig főzzük. Felaprított snidlinggel megszórjuk. Burgonyapüré gombócokkal és salátával kínáljunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.