A sóval, borssal bedörzsölt húst és a feldarabolt hagymát tepsibe tesszük. Aláöntünk 1,5 dl vizet, és 200 fokon sütjük 90 percig. Közben szükség esetén pótoljuk a vizet és locsolgatjuk a húst a szafttal. A megpuhult húst kivesszük, és melegen tartjuk. A szaftot átszűrjük, és besűrítjük az 1 ek liszttel.
A knédlihez a tojást elkeverjük a tejjel és 1 csipet sóval. Az 1 ek kivételével tálba szitált liszthez adjuk, beleforgatjuk az apróra kockázott zsemlét, és 1 órát pihentetjük. Ezután beledolgozzuk a félretett liszttel elkevert sütőport. A tésztából 2 db rudat formálunk, és tiszta konyharuhába csomagoljuk. (A végeket fogjuk össze gumival!) Enyhén sós, forró vízben fedő alatt főzzük 25 percig, végül kitekerjük és szeletekre vágjuk.
Az összeaprított káposztát és a lereszelt burgonyát összekeverjük egy lábosban. Megszórjuk a köménymaggal, aláöntünk egy kevés vizet, és közepes tűzön készre pároljuk. A sóval és a cukorral ízesítjük, majd adagonként tányérokra halmozzuk. A knédlivel és a felszeletelt, szósszal meglocsolt hússal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.