A fokhagymát meghámozzuk, majd összezúzzuk. Összekeverjük a füstölt paprikával, a sóval, a borssal és a cukorral, majd hozzákeverjük az ecetet.
A húst megmossuk, szárazra töröljük, majd bedörzsöljük a fűszeres páccal. Ezután gondosan folpakba csomagoljuk, és betesszük a hűtőbe 1 éjszakára.
Másnap a bepácolt húst tepsibe fektetjük, aláöntünk kb. 200 ml vizet, és 150 fokos sütőben 4 órát sütjük. Közben nem árt, ha néhányszor meglocsoljuk a vízzel, illetve a keletkező pecsenyelével. Végül a sütőt 100 fokra állítjuk, és így sütjük a húst még 90 percig.
Egy nagyobb deszkára tesszük a húst, majd két villával szálasra szedegetjük. Ízlés szerint tálaljuk sima, vagy hamburgerzsemlében, káposztasalátával, csemegeuborkával és ketchuppal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.