A karaj szeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Mindkét oldalát lisztbe forgatjuk. A serpenyőben felhevített olajban mindkét oldalát átsütötjük. Papírtörlőre szedjük.
A megmaradt zsiradékon megdinszteljük a feldarabolt hagymákat. Lehúzzuk a tűzről, rászórunk 1 csapott evőkanál piros paprikát és ráöntünk 1 dl vízet.
A gombákat felszeleteljük, és a lábosba tesszük, majd lefedve addig főzzük, amíg levet nem enged. Ekkor rátesszük a korábban kisütött karajt és ízesítjük. Rászeleteljük a paprikát és a paradicsomot, majd fedő alatt, többször megkevergetve puhára főzzük.
Köretnek galuskát készítünk hozzá, tálaláskor a húsra tejfölt halmozunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.