A felengedett brokkolit tepsibe tesszük, és a 220 fokos sütőbe toljuk néhány percre, hogy kissé megszikkadjon. A gnocchit forrásban lévő, sós vízben a csomagolásán megadott utasítás szerint kifőzzük. A megmosott koktélparadicsomot és a leszűrt mozzarellát négyfelé vágjuk.
A brokkolit és a gnocchit összekeverjük a paradicsomszósszal, azután egy kevés sóval, borssal és paprikával meghintjük. A keveréket kiolajozott tűzálló tálba simítjuk.
A hússzeleteket megmossuk, szárazra töröljük. Kissé kiklopfoljuk őket, sózzuk, borsozzuk, majd a felforrósított olajon mindkét oldalukat aranyszínűre sütjük. Végül a tálban elrendezzük a paradicsommal, továbbá a mozzarellával együtt, és a 220 fokos sütőben 10 percig sütjük. Forrón, néhány levél bazsalikommal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.