A karfiolt rózsáira szedjük, a zöldségeket falatnyi darabokra vágjuk, sós vízben 15 percig főzzük, majd leszűrjük.
Egy hőálló tálat kikenünk margarinnal. A sütőt előmelegítjük 200 C fokra. A hagymát vékonyra szeleteljük és a hőálló tál aljára tesszük. Erre kerülnek a leszűrt zöldségek, a feldarabolt friss bazsalikomlevél, a kis csilipaprika, a kakukkfű lemorzsolt levelei.
Sózzuk, borsozzuk és ráreszeljük a sajtot. A tejfölt egy tálba öntjük, hozzá keverjük a curryporral, borssal, ételízesítővel és a tojássa és ráöntjük a zöldségekre.
A tetejét meghintjük szezámmaggal, és 160 fokos sütőben 45 perc alatt készre sütjük. Ha szépen megsült a teteje akkor kiveszsük, hagyjuk kihűlni.
A combot durvára darált színes borssal, őrölt köménnyel fűszerezzük, szeletelünk rá hagymát. Meglocsoljuk kevés olajjal, és sütőben 160 fokon egy órán át sütjük. A fóliát eltávolítjuk és megpirítjuk a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.