Elkészítés: 1. A hússzeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Lisztbe forgatjuk, majd kevés olajon hirtelen kisütjük. Olajjal kikent, kevés vízzel felöntött tepsibe helyezzük az átsütött húsokat.
2. A vöröshagymát apróra vágjuk, és olajon üvegesre pároljuk. Hozzárakjuk a gombát, és kb. 5-10 percig sütjük. Beleöntünk egy kevés vizet, majd ízesítjük sóval, paprikával, kakukkfűvel. Ha a lé elfőtt, akkor kész.
3. Megfőzzük a burgonyát, és összetörjük a vajjal, a tojássárgájával és a tejföllel. Nyomózsák segítségével a krumplis masszából a húsok tetején kosár alakot formázunk. Közepébe halmozzuk a gombás tölteléket.
4. Végül sajttal megszórjuk, és kb. 20 perc alatt sütőben készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.