Elkészítés: A húst vékony csíkokra vágjuk, és pácot készítünk az olaj, reszelt fokhagyma, curry por, reszelt gyömbér és borskeverék összekeverésével. Ebbe tesszük a húscsíkokat, elkeverjük, és lefedve a hűtőbe tesszük a másnapi felhasználáshoz.
A zöldségek közül a kínai fagyasztott zöldséget még reggel kivesszük, és egy tányérban hagyjuk felengedni. A többi zöldséget megtisztítjuk és vékony, egyforma csíkokra vágjuk.
Wok serpenyőben (ha az nincs, egy lapos, de magas falú serpenyőben) olajat forrósítunk, és az olajos páccal együtt a húscsíkokat megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott zöldségeket (először a keményebbeket), majd a felengedett kínai zöldségeket is belekeverjük.
Az ananászt leszűrjük (de a leve is kell), és hozzáadjuk ezt is a zöldségekhez és a húshoz, majd a levét is beleadagoljuk, de csak apránként, óvatosan kevergetve. A hőmérséklet végig maradjon magas fokozaton.
Ízesítjük még sóval, szójaszósszal, borskeverékkel, gyömbérrel, ha szükséges, még curry porral.
Legvégén a tésztát keverjük bele, erre még öntünk a leírásnak megfelelően 2 dl vizet, és lefedjük pár percre. Átkeverjük, és tűlalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.