A birkahúst ecetes vízzel leforrázzuk, majd apróra daraboljuk. A vöröshagymát felaprítjuk, az olajban megsütjük. A húst kissé megpirítjuk rajta, majd a tört fokhagymát és a meghámozott, vékony karikákra szeletelt sárgarépát is hozzáadjuk. Sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel ízesítjük, vízzel felöntjük, és puhára pároljuk. Végül a póréhagyma fehér részét felkarikázva hozzátesszük. Egy tűzálló tálba öntjük. A burgonyát meghámozzuk, kockákra aprítjuk, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, áttörjük, vajjal és tejjel burgonyapürét készítünk. A finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük, hozzá adjuk a tojássárgáját, a felvert fehérjét, sózzuk. A húsragu tetejére tesszük, forró sütőbe tolva addig sütjük, amíg a teteje szép sárga nem lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.