A gombát megtisztítjuk, a szárait finomra vágjuk. Megtisztítjuk a pórét és a fokhagymát, és mindkettőt apóra vágjuk. A sonkát felkockázzuk.
A juhtúrót összekeverjük a póréhagymával, a fokhagymával, a sonkával és a kakukkfűvel, majd megsózzuk és borsozzuk.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A túrós krémet a gombafejekbe töltjük és, kivajazott, hőálló tálba helyezzük, és megszórjuk a parmezánnal. A sütőben kb. 20 percig sütjük.
Frissen, forrón kínáljuk. Párolt rizzsel vagy salátával tálaljuk.
Megjegyzés
A recepthez ajánljuk:
Törley Casino sec
Egy igazán elegáns száraz pezsgő, melyet intenzív citrusos illata, visszafogott, harmonikus gyümölcsös íze, üde savtartalma méltán tesz az igazi pezsgő ínyencek egyik legkedveltebb fajtájává. Az ízében megfigyelhetők a palackos érlelés jegyei
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.