Felforraljuk a vizet két csipet sóval, és roppanósra főzzük benne a tésztát.
Egy serpenyőben olívaolajat öntünk, beletesszük a felaprított fokhagymát, majd a jól megmosott spenótleveleket. A tészta főzővízéből ráöntünk egy-két evőkanálnyit, és hozzáadjuk a tejszínt. Rátesszük az aszalt paradicsomot, felforraljuk, majd belerakjuk a juhtúró és a lereszelt sajt keverékét.
Egy tepsibe tesszük a spagettit, ráhalmozzuk a spenótos szószt. Parmezánnal és cheddarral meghintve kínáljuk.
Gondolnád, hogy 15 perc alatt meleg vacsora készíthető? Ez a recept annyi idő alatt készült, és ami az előnye, hogy a spagettivel a gyerekek is szívesebben megeszik a spenótot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.