Elkészítés: A krumplit héjában megfőzöm. Közben a padlizsánt, a paradicsomot és a kolbászt felszeletelem, a hagymát és a paprikákat karikára, a sonkát kockára vágom. A hagymát és a padlizsánt egy kicsit megpirítom.
A krumplit megpucolom, egy nagy serpenyőbe kevés olajat öntök, beleszeletem a krumpli felét. Ráterítem a sonkát, erre jönnek a padlizsánszeletek, majd a hagyma, újabb krumpli és padlizsán. Végül beborítom paradicsommal, paprikával és kolbásszal. Minden réteget fűszerezek. Nyakon öntöm a tojással elkevert tejföllel.
Beteszem a 180 C fokra melegített sütőbe, hőlégkeverésen. 45 perc elteltével megszórom a lereszelt sajttal, s tovább sütöm, 5 perc után átkapcsolok grill fokozatra, és aranybarnára sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.