Elkészítés: A spárgák fás végeit levágom, a zsenge spárgát sós, enyhén cukros vízben megfőzöm.
A pizzasonkát kockázom, a paradicsomot, gombát vékonyra szeletelem, az újhagymát, a zöldpaprikát karikára vágom, a bazsalikomot, petrezselymet, fokhagymát aprítom, a kakukkfű és rozmaring leveleit lehúzom, a sajtot lereszelem.
A tojásokhoz öntök tejet, fűszerezem, beleteszem a petrezselymet, a bazsalikomot és a sajtot, felverem.
Egy kerámia serpenyőben olívaolajon megdinsztelem a többi hozzávalót, kiveszem, félreteszem. A serpenyőbe beleöntöm a tojáskeveréket, lassú tűzön megsütöm. Rápakolom az előkészített hozzávalókat, és tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.