A spenótot szobahőmérsékleten hagyjuk kiolvadni, majd alaposan lecsepegtetjük. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A paprikát kicsumázzuk, majd ezt és a sonkát is felcsíkozzuk.
A vajat megolvasztjuk egy serpenyőben. Hozzáadjuk a hagymát, a paprikát, és közepes lángon dinszteljük. Rádobjuk a spenótot, a sonkát, a bazsalikomot és az oregánót, és 3 percig pirítjuk.
A tojásokat villával felverjük, hozzáadjuk a parmezán felét, valamint a tejet, ízlés szerint sót és borsot. A serpenyőbe öntjük és 3 percig kevergetés nélkül sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.